måndag, november 21, 2011

Jag fick ett mail.

Kära vän,
Vänligen kan du vara betrodd? Jag Dr.Anders Hartmann från Harlesden, nordvästra London, här i England. Jag arbetar för UBS Investment Bank London. Jag skriver dig från mitt kontor som kommer att vara en enorm fördel för oss båda. I min avdelning, som är chef London Regional Office, jag upptäckte en övergiven summan av £ 15,4 miljoner Brittiska pund (femton miljoner fyra hundra tusen Great British Pounds) på ett konto som tillhör en av våra utländska kunder Late Mr Thompson Morrison som olyckligt förlorade sitt liv i en olycka.


Vid valet av kontaktar du är upphetsad av geografisk karaktär av var du bor, i synnerhet på grund av känslighet för dessa transaktioner har banken tjänstemän väntat på någon av de anhöriga att komma upp för påståendet men ingen har gjort det. Jag personligen har tappat målet att hitta släktingar i 3 år nu, jag söker ditt medgivande att presentera dig som de närmast anhöriga / Kommer Stödmottagande till avlidna så att intäkterna från detta konto värderas till £ 15,4 miljoner pund kommer att överföras till din bankkonto som de anhöriga till Late Mr Thompson Morrison.

Detta kommer att betalas ut eller delas i dessa procentsatser, 60% för mig och 40% för dig. Allt jag behöver är att ladda upp dina uppgifter i vår bank databassystem som de anhöriga till Late Mr Thompson Morrison. Allt jag behöver nu är din ärliga samarbete, sekretess och pålitlighet för att vi ser denna transaktion igenom. Vänligen du måste hålla denna transaktion 100% hemligt på grund av min ställning här i min bank.

Jag fick din kontakt i ditt land internationell affärsinformation, jag bestämde mig för att kontakta dig hoppas att du hittar den här affären intressant. Var på din bekräftelse av detta meddelande och ange ditt intresse jag kommer att förse dig med mer information. Endeavor att meddela mig ert beslut så snart som möjligt. Jag kommer att vilja investera min egen del 60% i ditt land.
Ge mig följande information som vi har 7 dagar att slutföra denna transaktion det är mycket brådskande TACK.

1. Ditt namn .....................

2. Ditt mobiltelefonnummer ..............

3. Din Kontakt Adress ......................

4. Yrke / befattning ..................

5. Faxnummer ..........................Hälsningar,Dr Anders Hartmann

UBS Investment Bank LONDON.

MANAGER STOCKHOLM regionkontor

MOBIL: +447031880081

E-post: drandershartmann@hotmail.com


4 kommentarer:

Anonym sa...

Det underbara är ju att de har så fin svensk språkbehandling, de där "Liberiabreven".
Jag brukar också få liknande varianter, och det är en sådan glädje att stappla sig igenom texten.
Man får så klart passa på att gratulera till vinsten.
PV

Kamilla sa...

"upphetsad av geografisk karaktär"
hur är man då? ha ha haaa

Elisabet. sa...

Han är väl upphetsad av din skånska ,-)

LindaLotta sa...

PV: jag måste läsa högt för att förstå vad det står och ändå förstår jag inte :)

Kamilla: tänk, det undrar jag också... :)

Elisabet: haha, det skulle väl vara den då :)