lördag, november 26, 2011

PRO nästa??

Men vad är det med mig?
Eller vad är det med alla butiker?
Eller egentligen, vad är det med alla musikanläggningar? Måste de vara på max??
Efter några timmar i stan är jag fullkomligt slut i skallen.
Det var skithögt tom på restaurangen när vi käkade lunch.
Ska det vara så?


- Postat från min iphone.

5 kommentarer:

bettankax sa...

Å en själsfrände:) jag hatar allt detta skvalande. Hoppas du haft en bra dag i alla fall. Ses i morgon:) KRAM

Kamilla sa...

Kanske inte PRO,, men nästan!
Det är så Linda, att man förändras som människa med åren. Men det trodde man ju aldrig, eller hur "skratt"
kram till dig

Mian sa...

Jag har ibland tänkt att jag kanske har någon bokstavsdiagnos eftersom jag tycker att det är jobbigt med hög volym och stökiga miljöer, men det kan nog helt enkelt vara nåt åldersrelaterat...

Tankevågor sa...

Gillar inte heller det. Jag väljer till och med att gå ut ur affärer som spelar för hög musik. De får inte mig som kund.

Monet sa...

Det där med PRO är liksom inte så himla kul? Vad menas med uttrycket, om man nu är humorbefriad, sett ert generationssperspektiv?

Det är väldigt lätt att börja prata i såna här termer, typ Proppen Orvar och nu "PRO-typ??" men tänker ni någonsin på vad det handlar om och vilken brist på resspekt inför tidigare generationer den här sortens uttalande bidrar till? Lätt att säga: Bah, tänkte inte på det, vaddå ta åt sig.

Din mamma ligger väl nära här kan man tänka - hur kul är det för henne och hennes generationskamarater att fackas in i ett förmodat pangsjostuk för att man - faktiskt precis som alla andra - inte orkar med högljudd hiss-och varuhusmusik?

Du har bestämt dig för i din blogg numera för en typ av ajvån-ftwitter/facebookvariant, dvs enmeningsinformation, sånt som man höll på med på 1980-talet i reklamsammanhang. Räkna då med att det finns vissa målgrupper som känner sig både träffade, anklagade och indirekt utsedda till någon slags syndabockar.

Trist. Vi är flera som gärna läser och lär kring hur ni har det, barngenerationen. Och vill lära oss, förstå och kunna hjälpa utifrån det. Men PRO-tilltal och indirekta hänvisningar till tårta och bingolotto känns definitivt fel.
Hoppas din lilla i Skåne mår bättre, min lille, nästan jämnårige i Luxemburg, har en bit kvar innan det blir dagis igen.

Och där, kan du veta, finns inga VAB-dagar, det är de få semesterdagarna som går åt och i sommar finns inga kvar!