söndag, februari 21, 2010

Svammel.


Jag funderar på att göra slut med min dator, men har insett att det nog är Firefox som strular. Nu sitter jag med Explorer och tycker allt är bakvänt...
Snacka om I-landsproblem.
Problem har vi med att vår lilla dam växer, hon har en vinteroverall som har krympt... Att hitta en overall nu är inte det lättaste, överallt annonseras om vårmode och tom sommarmode.
Men fina tänder, det har hon!

6 kommentarer:

bettankax sa...

Ååå de bästa flickorna i hela världen! :)

qi sa...

Fina små risgryn i den munnen... :-)

Tankevågor sa...

Förstår att det är knepigt att hitta vinteroverall nu när det varit sån här vinter. Allt är ju så utplockat i storlekarna nu.
Vad ska hon ha för storlek för att den ska passa? Jag kan kolla här om du vill.

Så härligt glad hon är! :-)

Ingela sa...

Prova postorder. De ger nästan bort vinterkläderna nu. El*los brukar ha bra overaller om man inte behöver en polarmodell. Lin*us % Lo*tta likaså. Du kan kolla gn*eis om du söker högsta kvalitet.

Linda sa...

Bettankax: :)
En del av dig finns i oss!

Qi: de är små, så små men de borstas varje dag!

Londongirl: åh vad du är gullig! Saken är den att hon har overaller, två stycken, men de är inte vattenavvisande och ska man ut i snöstorm är det ganska bra. Men då får vi stanna inomhus! Tack snälla för din omtanke!!

Ingela: tack för tips! Jag har kollat runt en hel del på nätet, men det är fel tid på året, även på nätet.
Som sagt, hon har två fleeceoveraller, men de är ju inte så bra i snö, men jag behöver ju inte kasta omkring henne i drivorna precis :)

pappan, mamman och lill-korven sa...

Overall problem även här. Ungen har växt ur den gamla fleece varianten och är för vuxen för en ny sån nu när hon sitter upp och dessutom vill ta sig ur vagnen lite då och då. Så varma skor, vattenavstötande och varm overall behövdes.

Var in på Polarn och pyret i dag och köpte en ordentlig variant, med löstagbart fleecematerial innuti så hon även kan ha den på varmare vårdagar, för 765 kr...på rea! (m.a.o dyrare än mina egna vinterkläder) Tur att fina mormorn bidrog.

Men nu är i alla fall ungen kitad för ytterligare lite vinter.