torsdag, januari 27, 2011

Samma lika...

Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva.
jag har jobbat en dag och försökt att låta bli att prata. Det har väl gått sådär...
Jag har flera nya blåsor i munnen och det känns som om det brinner i tungan. Rethostan från hell.

Och Ebba vaknade med 40 graders feber i morse.
Och för en liten stund sedan somnade hon med densamma...

Jag vill ha mitt liv tillbaka! Mitt friska liv!

3 kommentarer:

Monet sa...

Men kära du. Kan inte låta bli att kika in här eftersom jag verkligen känner för hur du har det. Mitt lilla franska barnbarn är nästan jämnårigt med Ebba så jag vet ju hur det är. Han har lämnats på dagis sedan han var ett år - det är skillnad, stor skillnad på mammaledigheter - och både han och föräldrarna har dragits med envisa och upprepade infektioner sedan dess, i hans fall dessutom öron vilket gör att han kanske måste få dräneringsrör insatta. Själv fick jag i somras en smitta från honom och den varade i 8 veckor och avhjälptes tills slut med antibiotika från den franske doktorn i vår by.

Så det är klart att det är dagisdebuten som spökar, åtminstone när det gäller Ebbas infektioner. Barns immunförsvar är inte fullt utvecklade förrän vid ca 3 års ålder heller så de utvecklar heller inte motståndskraft genom att få de här infektionerna, snarare tvärtom genom att immunförsvaret får jobba så hårt.

Men jag tycker ändå att det låter illa för dig med dina symptom och skulle återigen vilja råda dig att inte ge dig kring förnyade prover och utredningar. Blåsor i munnen är ju ofta herpesrelaterade och då handlar det om virus men det finns det också speciella lindrande läkemedel för. Varför ger man dig inte det?

Du kan ju inte må så här själv och samtidigt ta hand om en 40-graders-unge hur snäll hon än är. Sök mera hjälp och ge dig inte!!

Anna sa...

men näe - prutt!!
håller alla mina tummar för att du piggar på dig å det snaraste <3

Elisabet. sa...

Håller med Monet, det är ju hemskt hur ni har det! Varm kram härifrån!