lördag, februari 16, 2008

# Lycka!

Alldeles otroligt är det.
Det är sådan skillnad på min dator så att jag tror att jag har fått en ny.
Jag kommer med förtjusta utrop över att den svarar på alla mina knapptryckningar.
Vilken lycka!
En stor bukett tulpaner till min favoritsupport - Claeson.

6 kommentarer:

mossfolk sa...

Vad skönt att det fungerar och vad mycket tid du kommer att spara nu... För att inte tala om vad mycket mindre stressad du kommer att bli (för visst är det lite stressande att bara väääänta).
Filken härlig bild. När man klickade på den hamnade man rakt i buketten.

Villa Nian sa...

Grattis och supporten var värd de fina blommorna :-)

Anonym sa...

Våran nya som är så seg...tror jag har kommit på felet. Ska kkontakta supportern för netgear nästa vecka för det är en siffra som ska ändras..har jag för mig...för att få snabb nätkoppling. Tänk jag som hade tänkt lämna in burken till affären igen...jag hoppas att det är det felet

Elisabet. sa...

Och jag har en "Nilsson" som teknisk support, Nilsson-i-Trelleborg.
Såna vänner är ovärderliga!

Grattis till glädjen,madame.

Tankevågor sa...

Åh vad skönt att det har ordnat sig! Sitter här med min nya och njuter jag med. Vet faktiskt inte vad som hände med min gamla men allt blev ju så grönt på skärmen så den mådde inte så bra tydligen.

Bloggblad sa...

Men, så vacker bukett... precis i stadiet innan de övergår till att bli "orkidéer".... Jag hade torkade oslängda vissna tulpaner en gång, och en väninna pekade och frågade vad det var för tjusiga saker - och gissade på orkidéer... Det är säkert 35 år sen, men jag tänker alltid orkidéer om vissna tulpaner och brukar låta dem stå ett par dagar extra.