fredag, maj 16, 2008

# En lång fredag...

... börjar gå mot sitt slut.
Egentligen borde jag krupit ner mellan lakanen redan, ska upp med tuppen imorgon, eller i alla fall med hönan. Mickes killar spelar match och det är samling t i d i g t...
Men jag har fått dispens och tar mig mot studentstaden en timme senare, hämtar upp BettanBoll och sen tillbringar vi förmiddagen med att gapa och skrika oss hesa.

Vi får väl se om det kan bli några bra bilder imorgon, förstår inte varför spelarna ska springa så fort, de blir så lätt suddiga då :)



Har ni tänkt på hur gott äppelblom doftar?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tror att ni är de enda i landet som har fint väder, eller hur?

Här vräker regnet ner, det är kallt och snövarning!

Anonym sa...

Monica: idag försvann solen strax efter lunch, men inget regn än så länge.
Snö??
Då hade jag gråtit.

Anonym sa...

Ibland saknar jag sjumannafotbollen. Vilken gemenskap det var bland oss mammor och hesa blev vi. När elvamannafotbollen kom in i vårt liv då blev det för mycket allvar och jag hann aldrig se när det var offside. Ena grabben sadlade om till domare och den andre la av efter det att tränaren hade hetsat honom på en match (var en av lagets målgörare) trots att han visste att han hade en muskelsträckning i benet. Sen har det inte blivit mycket fotboll för mn del...men guben...han åker och kollar på det mesta här i byn.

Linda sa...

Gunnel: Mickes killar fyller femton i år så det är 11-manna, men jag uppskattar det jättemycket. Och det är många föräldrar som peppar och hejar på sina pojkar. Det är en bra stämning och det är halva nöjet, när man står bredvid.
Men vad tråkigt att höra om en tränare som hetsar sina spelare, tyvärr finns det ju rötägg överallt.