onsdag, juli 19, 2006

Sitter här och räknar ner... Min semester är bara två dagar bort, men det känns ju som en hel evighet. Men samtidigt så är detta egentligen den bästa stunden på året, precis hela semestern ligger alldeles orörd framför mig.
Har egentligen inga planer inför ledigheten och det är alldeles självvalt, jag vill inte känna mig stressad, det finns tid att göra allt man vill, men allt behöver inte ske de där fyra lediga veckorna på sommaren.

Det blir nog mycket avkoppling och vad det innebär för mig är att jag ska läsa en massa böcker, lösa många kluriga korsord, äta god mat och dricka mycket gott vin, några salta bad lär det väl också bli, en hel del fotboll nu när allsvenskan startat om, "navelluddspillning" mm.
Jag får se hur intressant detta är och om jag får någon inspiration, för då lär jag uppdatera och informera er om mina lata dagar.
Det lär nog bli en del trädgårdsarbete också, det finns väl inget härligare än att får sticka fingrarna i jorden, få se hur det gror och få uppleva all doft och färg. Min man har en del projekt han också tänkte slutföra, vi får väl se. Vi brukar dock vara ganska ambitiösa när vi sätter igång, så om jag känner oss rätt så blir det nog en hel del gjort i alla fall.

Det var de där lediga, oplanerade lata dagarna haha!!

Inga kommentarer: