torsdag, juli 27, 2006

Torsdagen den 27 juli

Ännu en skön semsterdag håller på att nå sitt slut.
Idag har vi varit på vår favoritstrand och som vi har njutit!! Det är nästan ofattbart att vi har så härligt väder, det är så att man nästan nyper sig i armen när man vaknar på morgonen och ser den klarblå himlen.
Vi har varit riktiga vattendjur idag, man ville knappt gå upp när man väl kommit i vattnet. När man har duschat och smörjt (det är kanske ett skånskt ord??) in sig på kvällen så sitter vi och kollar in solbrännan. Vi tycker att vi är små pepparkakor, men imorgon när vi kommer till mamma och jämför så är vi nog inte mer än halvgräddade :-)
Ja, imorgon är det så dags för kalas för min mamma. Ska träffa mormor och morfar, det var ett bra tag sedan. Jag får ta mig i kragen och köra till dem en dag under semestern också.

Tittade in på en bra blogg tidigare ikväll, hon hade funderingar över idrottare och allt deras slit och alla deras skador. Hon pratade mest om friidrottarna, men jag tror faktiskt att det är Fredrik Ljungberg som toppar skadeligan. Han är ju skadad, igen, det är ju snart dags för en träningslandskamp... :-)
Och Henke fick äntligen göra mål i Helsingborgströjan idag, det är väl okej så länge han inte gör något på Malmö. Stackars påg, han är ju så jagad. Jag har full förståelse om han inte orkar vara supertrevlig alltid. Fast jag tycker nog att han är den som stannat kvar på jorden bäst. Det finns så många som har svävat iväg och upp i det blå...

Inga kommentarer: