tisdag, juli 25, 2006

Tisdagen den 25 juli

Dag nummer två av semestern närmar sig sitt slut. Jag får nog sluta räkna dagarna på det viset, kände plötsligt hur stressen kröp på mig :-(

Det har varit en underbar dag. Den började med frukost ute (i våra nya utemöbler, som man sitter så bra i :-)) Sen blev det en missräkning runt lunchtid, men det löste sig och vi kom iväg till stranden. Det är för sorgligt egentligen, vi bor i en landsända med milsvida stränder på tre sidor, men dagens datum får stå för årets första dopp. Det var faktiskt lite kallt, det var ordentlig pålandsvind och därav det lite kyliga vattnet. Men det var så ljuvligt att få sjunka ner i sanden och bara få vaggas till ro av vågornas ljud. Jag slumrade nog en stund och lugnet som infann sig har jag väntat på hela våren.
Vi var inte hemma förrän halv åtta och då var vi så hungriga så det blev vars en pizza, snabbt och lätt. Nu är jag sådär skönt trött i kroppen efter en dag på stranden, så det blir ett möte med sängen snart.

Imorgon ska jag till pappa och visa blommorna lite omsorg. Han är iväg på semester och då kommer vattnerskan från Svedala och gör en insats. Han bor ännu närmre havet så det blir bad imorgon också. Det blir nog en del växtinköp (oerhört stor passion i mitt liv) på väg hem, då man kör förbi ett stort växtcenter.

Nu återstår bara en sak, kalla in katten för natten :-)

Inga kommentarer: