tisdag, september 19, 2006

Funderar...

...på om jag ska sätta mig vid symaskinen. Jag behöver ha en tunika färdig till helgen, då vi har vår stora konsert.
Men dimman har skingrat sig och ute skiner nu solen.
Det blir en promenix först, tror min skalle mår bra av det.
Kameran i handen och hopp i skorna!

6 kommentarer:

Bloggblad sa...

Bra att du verkar må bättre - har ni inte särskild körklädsel? Vi har blå kåpor, himla trist men skönt att slippa fundera varje gång.

Linda sa...

Bloggblad: delar av kören är extrema motståndare till våra kåpor, så vi har helsvarta valfria kläder och så har vi olika scarfsar (egen version av svengelskaskånska...) som vi alternerar med.

Linda sa...

Bettankax: huvudet är lite snällare idag, men det liger på lur. Fick tagit en hel del fina bilder, men blogger "tönnar" sig mot mig ikväll. Så istället för att lägga ut mina bilder har jag sytt en tunika, som jag ska ha på söndag. Kommer du?
De där P-orden, det är inte fina :/

Linda sa...

Hur fasen stavar jag???
Liger - vad är det??
LIGGER!!

Bloggblad sa...

Så var damerna i min kör klädda också - och helt klart heter det scarfsar, fast jag brukar stava det skarfsar så det blir riktigt töntigt.
Det är snyggt! Och - undrar om de icke körsjungande är medvetna om vilken het fråga körklädsel är... i alla körer jag varit med har det varit ett trätoämne.

Linda sa...

Ja, jösses vilket liv det kan bli. Fast det är lite bättre i min nuvarande då vi är en blandad kör. Det blir inte riktigt lika gnälligt och tjafsigt då.