onsdag, november 22, 2006

Ingen dator idag heller...
Men idag gör det inte så mycket, jag har fått ett annat paket med posten, nämligen Monicas bok "Född på fel plats".
Trots att jag visste att den skulle komma, då jag beställt den av Monica, så blev jag så glad när jag såg paketet i brevlådan.
Nu har jag sniffat på den, det finns nästan inget som luktar så gott som en ny bok, så det blir de sista sidorna i Bloggblads bok, innan jag börjar på nästa.
En sann berättelse är något speciellt.
Jag skrev till Monica, att det är så mycket man lär sig och får veta genom att blogga, jag är rädd för att jag missat en del böcker helt, om jag inte hittat hit.
I somras var det ju Sandras bok; Maskrosungen som berörde mig så starkt.
Så, nu har jag inte tid att sitta här :)

8 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är också så himla glad över att jag hittat dessa bloggar!SÅ KUUUL!!! har precis beställt Bloggblads bok till min dotter. Längtar tills jag får läsa den för henne!
Jag älskar också doften av en ny bok!

Anonym sa...

Nog är det kul med bloggen. Man lär "känna" många människor. Vad det gäller Monicas bok kommer jag att få den till jobbet antagligen. Hon går förbi där med yffen ibland. Jag har även hennes första bok.
Jag har köpt kort av Eva (Östersund) och jag har handlat fönstertrasor av Malin (Elisabets kompis i Skåne)...sen har jag "träffat" en massa trevliga människor som alla är unika på sitt sätt.

Elisabet. sa...

Nej, nu ska här beställas böcker!
Oj, vad vi använder dina pennor ..-)

Linda sa...

Annika: du får läsa om vad jag, "vuxen" människa, tycker om Bloggblads bok :) Den är så härlig och jag hade ett leende på läpparna när jag slog ihop den. Nu hoppas vi på del 2!

Gunnel: ja, det är så häftigt med alla kreativa människor runt om i vårt avlånga land, och även utanför, som man "lär känna" på ett speciellt sätt.
Jag vet att Monica skrivit en bok tidigare och jag får väl efterlysa den senare :)

Linda sa...

Elisabet: ja, beställ på, det är så härligt med böcker!

Bloggblad sa...

De har just fått in Sandras bok på bibblan, så jag hämtar den i morgon!

Anonym sa...

Håller verkligen med om att bloggarna vidgar världen. jag lär mig mycket och förstår saker ibland utifrån andra perspektiv nu.

Linda-Lotta: Jag har länkat till rondellhunden i inlägget.

Linda sa...

Bloggblad: du har något bra framför dig!

Panter: jag susar till dig och tittar!