fredag, augusti 11, 2006

Dagens uppgift.

Här står de och väntar på mig. Jag ska se till att de kommer ner i jorden nu och får det riktigt gött. En alldeles ny rabatt står på agendan och jag tror att det kommer att bli hur bra som helst. Rabatten är planerad framför vindskydden som anas till höger. Detta är framsidan av huset så nu ska den bli välkomnande och inbjudande, det är min tanke i alla fall.

8 kommentarer:

Lilla B sa...

Lycka till med planteringen. Kom nu ihåg att vattna redigt i gropen. Låt vattnet sjunka undan. Så torrt som det är nu är det extra viktigt.
Vattna efteråt också. Och i morgon med.

Linda sa...

Jag väntar på mer jord, det räckte inte riktigt. Sen är nog regnet på god väg (IGEN!!) och det är ju bra hjälp när man ska vattna.

Lilla B sa...

Jasså - har det regnat på er? Här har solen lyst hela dagen. Det är ju i och för sig väldigt skönt, men växterna är nog inte lika belåtna...

l*eva sa...

Uppställningen, ser lockande ut...tror jag rusar förbi Ditt...och snor med mig en kruka eller två...(jag är en KÄND växtkleptoman)

Lycka till och låt oss få VETA, hur det går med JUST de här Växterna!

Linda sa...

Lilla B: här har det varit riktigt kallt. Först åska och regn och sen blev det liksom bara grått och kallt efter det. För första gången på flera månader så är altandörren stängd, tårna och fingrarna blev iskalla! Ovanlig känsla...

Eva: krukorna får du gärna ta :) bara du inte tar det som stod däri... Det mesta är på plats så imorgon blir det ett kort av den färdiga rabatten. Jag blev ju inspirerad av Lilla B och cS, jag ville också ha en Summersnow, så nu står den där!

Lilla B sa...

Så roligt att kunna inspirera någon att välja en växt man själv är nöjd med.

Bloggblad sa...

Är det klematis? Det ser så skirt och fint ut. Jag gjorde en "trädgårdsblogg" om mitt trädgårdselände i våras - men eftersom eländet bara är mer vildvuxet vill jag inte se åt det. Ännu mindre med kameran i näven. Jag håller mig bara under mitt äppelträd - med skygglappar på.

Linda sa...

Ja, det är 3 olika clematis, Summersnow, aplclematis och en skogsklematis. Jag hat fått tips om dessa från olika håll och jag hoppas att det kan bli fint. Bakom vindskydden finns två väldigt gamla syréner, en lila och en vit. Tror att det kan bli fint med vita och lila clematis till dem.