onsdag, augusti 09, 2006

Kamera!

Idag är det en mellandag, vädermässigt. Det har åskat och regnat lite, luften känns renare, och trädgården är lite grönare.
Idag ska jag ut och leta efter en Summersnow, det är lite brått om jag ska hinna få den att rota sig, tror jag.
Det blir även ett besök på en stor elektronikkedja, fick reklam idag och där fanns en digitalkamera till bra pris, med 5 Megapixlar, det räcker mer än väl till mig, och jag kan inte begära mer för det priset.

På bilden här till vänster sitter Selma och hennes pojkvän, Findus. Båsa är kastrerade sedan många år, men de trivs bra tillsammans och han har uppvaktat henne i flera, flera år. Selma är annars lite reserverad mot andra katter, men fick kapitulera mot Findus, då han inte gav sig. De är söta tillsammans!
Selma har faktiskt en tröja på sig på kortet, hon led av extrem klåda och kliade och slickade sönder sig själv fullständigt. Numera står hon på kortison och har inga bekymmer över huvudtaget. Skönt för lilltösen att hon slipper klådan.

4 kommentarer:

Lilla B sa...

De var verkligen bedårande!!

När man handlar krukodlade växter är det ingen särskild brådska. Du har god tid på dig. Hösten är en bra planteringstid i Sydsverige. Här i Bergslagen är det inte lika bombsäkert

JULIEK sa...

Å så utrolig søte de to var da. Bedårende virkelig!!!!!
5 megapixlar har jag også på mitt kamera, så det blir ju jættebra : )

l*eva sa...

Ljuvlig Bild, på KÄRLEKEN!

Linda sa...

Tack Lilla B, jag litar fullt på dig och hoppas att det blir en fin höst.

Julie och Eva, jag visst är de fina. Man blir så glad när man ser dem, en katt behöver ju också vänner.
Selma hade en storebror, Månsapågen, men han finns tyvärr inte med oss längre...