måndag, augusti 14, 2006

Uppehåll!

Så nu måste jag skynda mig ut och klippa gräset, det blir ett träningspass på ett par timmar. Vi har en åkgräsklippare i garaget, men den har jag bara kört med en gång på 5 år, det är inget kul. När jag jagar runt med "min egen" maskin.
Gräset var bränt och brunfult för några veckor sedan, men efter en veckas regn så är den strålande grann i färgen och har kommit upp sig en bra bit på höjden.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsvejs!
Hoppas du hinner klippa gräset innan det börjar regna igen! Jag har varit ute o gått i skogen m mamma o det var riktigt skönt! Vi gick 7km :-) Det gäller o passa på o vara ute så länge det är uppehåll!
Ha det så bra gumman!
Kram Jenny

Linda sa...

Jenny!! Va roligt att du skriver!! Det blev inget klippt... Åskan dundrade ordentligt i flera timmar så det var bara att sätta sig inomhus. Var det en härlig skogspromenad?

Anonym sa...

Ja, det är klart jag skriver några rader till dig!! Jag förstår att du inte fick klippt gräsmattan idag... Men förhoppningsvis så blir det bättre väder någon dag i denna veckan?! Det var verkligen härligt med en skogspromenad! Jag älskar o gå i skogen!
Kram Jenny

Linda sa...

Såg precis väderrapporten, det ser inte så lovande ut. Fällde faktiskt en tår, tycker det är orättvist...