tisdag, augusti 15, 2006

Projekt

Eftersom gräsklipparen fortfarande är tjurig och tönn* och regnet ändå faller tungt över oss så ska jag ta tag i den där kavajen nu... Förutsättningarna finns klara, det är bara att sätta igång!
*tönn är nog ett skånskt ord, betyder ungefär tramsig

7 kommentarer:

Linda sa...

Tydligen många... Du är mer än välkommen hit sen, vi har många skåp och garderober =) Jag tror till och med där finns sådant som du kanske skulle vilja ha!

l*eva sa...

Lycka till!

(jag tillhör den del av mänskligheten...som INTE syr...jag tråklar eller *snorihop*)

Bloggblad sa...

Det är mer än 10 år sen jag sydde ett plagg - och förr höll jag jämt på med diverse klädprojekt. Ibland längtar jag efter den härliga känslan att sätta tände... f'låt, saxen i ett fint tyg.

Hu, så trött jag är efter allt festande och skolstart...

Linda sa...

Jag har förstått att du är lite sliten, du var ju duktig och åkte hem efter skolstartsnatten =)
Snart är det helg igen, hoppas du kan ta igen dig lite då.

Lilla B sa...

Fy attan så imponerad jag blir.

Kan inte sy alls. Gardinerna har jag ett magiskt band som kletar fast fållen med hjälp av strykjärn.

Handdukshängare som släpper i ena kanten (för de gör de alltid) kan man köpa en mojäng och klara sig från sömnad. En plåtgrej som man trycker fast och sen en ögla att häng upp med. Inte snyggt men blixtsnabbt fixat.

Linda sa...

Haha, det gäller att vara påhittig! Att jag klarar av att sy är nog en portion envishet, gener från min farmor som var sömmerska och några från min pappa som också är duktig på att sy. Mamma däremot har aldrig tyckt att det var så roligt att sy, men sticka kan hon och hon är en j-kel på att stoppa strumpor. Det kan inte jag...

Linda sa...

Ellis: tyg och mönster kommer just därifrån, men jag bor så till att jag bara har 20 minuters bilväg dit, jag är stamkund... Det är linnetyg o foder i samma färg. Jag har tidigare sytt ett par byxor i samma tyg som jag blev väldigt nöjd med.