fredag, augusti 25, 2006

Äntligen fredag.


Å va det är skönt att det är fredag. Det har varit en tung dag på jobb, med mycket strul. Jag känner verkligen hur jag välkomnar denna helg. Första veckan efter semestern är alltid speciellt tung, men jag tycker att det har varit mer trögt det här året. Men jag kommer inte i säng i tid om kvällarna, jag har ju så mycket jag ska kolla, skriva, läsa och titta på. När jag väl bestämt mig så "ska jag bara" kolla en sak till, och en till och en till... Men det är värt varenda förlorad minuts sömn, att få se era vackra bilder, läsa era fina texter och skratta tillsammans med er.

7 kommentarer:

Lilla B sa...

Trevlig helg på dig! Alltid roligt att läsa din blogg.

Linda sa...

Lilla B: trevlig helg till dig också! Tack vännen...

JULIEK sa...

Er så enig. Jag myser om kveldene. Så mange blogger jeg vil innom. Har mine favoritter, deriblant din blogg. Ha en fin helg : )

Linda sa...

Tack Julie! Ja, man har verkligen sina favoriter, och jag tycker bara att Ni blir fler hela tiden. Ha en riktigt skön helg!

l*eva sa...

Ja, jag säger också Trevlig Helg till Dig, Lindis!

Må det icke regna över Din hjässa!

Linda sa...

Tack Eva! Du känner mig väl tycker jag mig märka...
Jag har beställt uppehållsväder, behöver möblera om i en del rabatter under helgen. Och sen är det marknad i byn och en liten runda där är alltid mysigt vid fint väder.

Linda sa...

Ellis: jag vill inte byta bort det, mot något. Detta är en härlig erfarnhet. Jag mår verkligen bra av att få sitta här och förpuppa mig så. Man ska inte sova bort sitt liv.
Vi har inget inplanerat i helgen, och det är lyx för mig. Då kan jag verkligen koppla av!