lördag, augusti 05, 2006

Önskningar

Jag har så många önskningar nu, stora som små.
Jag tar mina bilder med min mobiltelefon då jag inte äger någon digitalkamera. Vi hade en för några år sedan men då tyckte jag att det var lite trist att behöva titta på bilder på datorn eller på tvn. Så vi lämnade tillbaka den. Nu hade en digitalkamera varit bra... Mina bilder har liksom bara en storlek, kan inte få dem större eftersom bilden blir alldeles kornig då. Det är inte världens bästa kvalitet eller fokus på dem heller. Trist.

En egen dator hade inte heller varit fel. Jo, det är väl min dator också, men min man använder den i arbetet ibland så den kan ju försvinna hemifrån. Vi har en stationär dator också, från 1800-talet men den är inklämd i ett hörn i vårt gästrum så där är ju inte så mysigt att sitta.

Bredband, allt hade gått lite fortare då.

Strålande sol, så vi hade kunnat åka och bada.

All tvätt struken och inhängd i garderoberna.

Automatisk dammsugning...

Jag är på god väg att göra en 100-lista ju, haha!!
Nä, jag slutar här. Jag har det så bra och snacka om i-lands problem. Jag har ingenting att klaga över. Jag kan föreviga mina upplevelser med min kamera i telefonen, vi har två datorer som funkar, jag har kontakt med omvärlden via mitt telefonmodem, det är 24 grader varmt, lite moln och småblåsigt,stryktvätten är redan glömd och dammråttorna är förpassade till hörnen.

Tar min bok och sätter mig till rätta och bara njuter av livet =)

3 kommentarer:

l*eva sa...

NU HAR JAG HITTAT TILL DIG!

Bara så du vet...jag har lagt in Dig, bland Favoriterna...men det syns bara i min dator.
Jag har ju också, bara en mobilkamera! Min är inte så avancerad, så ibland får jag låna min dotters. Det blir bättre bilder!
Jag tycker dina bilder är jättefina.
Skriver bra---gör Du också. Så det så!

Linda sa...

Tack Eva och välkommer hit! Vilket beröm =) Nu är leendet uppe vid öronen. Jag har följt dig på din sida ett tag men inte skrivit så mycket. Till sist kunde jag inte låta bli, du verkar så skönt inställd till livet!

Lilla B sa...

Även om inte bilderna blir större än en tumnagel så är de ju större än en lillfingernagel. Och då får man inte klaga!