torsdag, augusti 10, 2006

Godnatt från Svedala...

Idag har varit en bra dag. Mamma har varit här och vi har haft en mysig dag. Vi fikade och sen gick vi en promenad och vi shoppade lite i en mysig butik i byn. Sen blev det lite god "hämtemat" och samtidigt hejade vi fram Johan Wissman till hans silver på 200m. Nu blir det snart några kapitel i sängen innan man somnar.
Imorgon planerar vi att bli färdiga med en rabatt så att vi kan plantera allt vi köpt. Jag njuter så av att ha semester, så här skulle man kunna ha det alltid. Fast det är klart, hade man inte haft ett jobb så hade man inte uppskattat ledigheten. Man behöver både och för att må bra.
Så redig jag lät nu då!!
Sov gott "govänner".

3 kommentarer:

l*eva sa...

NattMoln...med en gnutta Oro!

Du är redan en Mycket Duktig Fotograf!

Lilla B sa...

Så jättefin bild! Plåta på och lägg ut!!

Idag är sista riktiga semesterdagen. Första veckan på jobbet kommer man att som varje år känna sig som en Praoelev.
Och nästan dö av hunger innan lunch.
Efter en vecka är allt i sin ordning.

Skön sommar har det ju varit. Och nya bloggbekantskaper är roligt!

Linda sa...

Eva: det var början på det åskovädret som drog igång under natten och höll på hela förmiddagen. Men nu ser det ljusare ut. Tack för berömmet!

Lilla B: jag tycker alltid det är lite tufft de sista dagarna innan jobb, man vet ju att det dröjer så länge till nästa sommar. Men man kommer fort in i det.
Jag är väldigt glad över att jag hittat detta forum, det ger lite guldkant på vardagen.
Det är så roligt att ta kort, skulle kunna lägga in hur mycket som helst, men jag läste att man kunde fylla sin blogg, så jag får väl läsa in mig på det där "flickr.com"...